werken met mij

werken met mij

“Het willen van een antwoord houdt ons gevangen, de antwoorden zitten in de vloeibaarheid en beweeglijkheid van het leven.” - Joey Brown

Al van kinds af aan had ik naast een passie voor dans en muziek een bijzondere interesse in de mens en zijn innerlijk leven. Na het vwo besloot ik dan ook om psychologie te studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en daarnaast mijn passie voor dans in stand te houden. Met mijn voet enerzijds in de Psychologie wereld en anderzijds in de artistieke wereld van creativiteit en beweging, was ik regelmatig op zoek naar nieuwe inzichten die mij verheldering konden bieden in mijn persoonlijke thema’s. Een van de thema’s die in mijn leven altijd een grote rol heeft gespeeld, is relaties, met name intieme oftewel liefdesrelaties.  

Na zelf een aantal relaties achter de rug te hebben gehad waarin ik dezelfde soort patronen bleef herkennen, besloot ik meer onderzoek te doen naar de verborgen dynamiek in relaties. Waarom tref ik iedere keer dezelfde soort partners met dezelfde soort problemen? Wat doe ik of wat draag ik met mij mee waardoor ik mijzelf steeds in dezelfde soort ongewenste situaties bevind? Mijn jarenlange persoonlijke zoektocht naar antwoorden op vragen m.b.t. relaties hebben mij ontzettend geholpen om mijn eigen patronen te doorbreken en mij vrijer te voelen. Ik begon een bepaalde rust en verbinding te voelen diep van binnen die ik nooit eerder had gevoeld. Ik maakte andere en bewustere keuzes in al mijn relaties, en begon de betekenis en waarde van zelf-liefde eindelijk te ervaren. Sindsdien help ik anderen die vastlopen in relaties of in hun eigen woorden “pech” lijken te hebben in de liefde, om de inzichten te verkrijgen die zij nodig hebben om tot de kern van hun probleem/patroon te komen en deze te doorbreken.

Het is een reis en proces geweest van studeren en verkennen, op zoek naar de waarheid, een waarheid die voor mij werkt en waarmee ik mijn rust vind en anderen kan helpen hun rust te vinden. We groeien op in families waarin bepaalde normen, waarden en omgangsvormen de standaard zijn en wij als kinderen nemen deze van ons ouders over in de opvoeding. We zijn als mens dan ook niet alleen een individu; we maken onderdeel uit van een systeem in dit geval het familie systeem. Sommige problemen die wij ervaren hebben dan ook betrekking tot een dynamiek die is ontstaan in het familiesysteem waar wij vandaan komen. Ook hebben wij binnen dit familiesysteem een identiteit ontwikkeld en daaraan bepaalde emoties gekoppeld die wij zijn gaan categoriseren als ‘goed’ of ‘slecht’. Deze (onverwerkte) emoties en oordelen kunnen in ons huidige leven voor blokkades zorgen die tot ongewenste situaties leiden. Dit vindt voornamelijk op onbewust niveau plaats. In de coaching en therapie sessies gaan we samen op zoek om de verborgen patronen en dynamieken aan het licht te brengen. 

Processed with VSCO with c1 preset

Psychologie, NLP, Systemisch Coaching, Hypnotherapie en creatieve expressie zijn methodieken waarmee ik werk en bewezen zijn als krachtige methoden om blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hierbij wil ik wel benadrukken dat jij zelf alle antwoorden in je hebt en jij zelf ook het proces heb aan te gaan om verandering toe te laten.  

Heb je moeite met het aangaan of onderhouden van relaties? Kom je telkens in relaties en vriendschappen terecht die eigenlijk niet goed voelen? Ervaar je angst zonder dat daar een aanwijsbare reden voor is? Vind je het moeilijk om te achterhalen wat je diep van binnen voelt en wilt? Een coaching en therapie traject kan je helpen om heel wat chaos en onduidelijkheid weg te nemen en nieuwe heldere inzichten te verkrijgen.  

– je gaat een nieuwe, gezonde relatie aan met je zelf waarin je grenzen kan aangeven
– je weet wat je nodig hebt en wat je blij maakt en neemt tijd om voor jezelf te zorgen
– je kiest relaties die jou groei en liefde voor jezelf stimuleren en neemt afstand van relaties die energie van je wegnemen
– je ervaart rust in jezelf
– je voelt je meer in verbinding staan met anderen vanuit een authentieke verbinding met jezelf
– je staat meer in je kracht en durft nieuwe kansen aan te gaan
– dingen lijken makkelijker en moeiteloos naar je toe te komen
– je kan jezelf altijd weer oppakken als je weer in een dip komt

Ben je benieuwd of een coaching/therapie sessie of traject iets voor jou kan zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik denk met je mee en help je waar ik kan!

 


© Copyright 2019 Live In Truth Coaching & Therapie

Contact

Live In Truth Coaching & Therapie

Atoesa Zare
info@liveintruth.nl

+316 81759417 Pretorialaan 33b 3072 EG Rotterdam

Contact

Live In Truth Coaching & Therapie

Atoesa Zare
Info@liveinthruth.nl

+316 81759417 Pretorialaan 33b 3072 EG Rotterdam

© Copyright 2019 Live In Truth Coaching & Therapie

Sluit Menu