Workshop 'Her Circle'

Workshop 'Her Circle

Vrouwencirkels zijn eeuwenoud. Het samenkomen van vrouwen om tot rust te komen, te verbinden met de vrouwelijke kracht en wijsheid heeft helende effecten voor zowel het uiten als het ervaren van de eigen unieke vrouwelijkheid.

Zaterdag 9 mei a.s. organiseer ik – in samenwerking met Vrouwen Coach Michelle Zwanenburg – een Vrouwencirckel met een speciaal programma. We gaan de diepte in en ik neem je mee in een proces waarin obstakels kunnen worden geïdentificeerd en waarin je handvatten mee krijgt om deze obstakels om te vormen.

We beschikken allemaal over mannelijke en vrouwelijke energie. Wanneer deze energieën met elkaar in balans zijn voelen wij ons over het algemeen prettig en staan wij in onze kracht. Vaak komt het echter voor dat deze balans ergens in het leven verstoord is geraakt, waardoor de vrouwelijke of mannelijke energie de overhand heeft gekregen. Dit laatste komt in deze tijd veel voor. De vrouwelijke energie (intuïtie en empathie) wordt minder gevoed en heeft in de samenleving ruimte gemaakt voor de mannelijke energie (daadkracht en prestatie). Veel vrouwen leiden tegenwoordig aan depressie, eenzaamheid en angst. De vrouwen circles zijn bedoeld om deze gevoelens een plekje te geven en te helen door elkaar te steunen en er op een dieper niveau voor elkaar te zijn.

Als onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans is, zijn we zacht én sterk. Terwijl we geheel bij ons zelf blijven en in contact staan met onze innerlijke belevingswereld, treden we tegelijkertijd in contact met een ander. We hebben dan zowel contact naar binnen als naar buiten.

We hebben allemaal de behoefte om ons sociaal verbonden te voelen, om deel uit te maken van een geheel. In sociale evenementen kunnen we ons vaak maar tot een zekere, vaak oppervlakkige, laag met elkaar verbinden. De behoefte om diepere verbinding aan te gaan blijft dan onvervuld. Wanneer wij ons in een omgeving bevinden waar geen competitie of sociale druk heerst, geeft ons lichaam een hormoon af van veiligheid en rust. Wanneer vrouwen zichzelf kunnen uiten over hun eigen vrouw zijn, elkaar in de ogen kunnen aankijken en praten over de échte uitdagingen in het leven, vindt er al op dieper niveau heling plaats. We kunnen diepere connecties met onszelf aangaan, maar ook met anderen. We kunnen elkaar steunen om zo authentiek mogelijk te leven.

Voor wie is deze workshop interessant?

De Vrouwencirkel is interessant voor vrouwen die meer in contact willen komen te staan met hun vrouwelijke kracht en zich daarbij ook willen laten inspireren door andere vrouwen.

Workshop 'Her Circle'

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor deze unieke workshop is nu: € 79,- excl. BTW. Na 30 maart a.s. gaat de prijs omhoog en betaal je €97,- excl. BTW.

Locatie

Sportcentrum Eagle Gym 
Essebaan 24, 2908 LK Capelle aan den IJssel

 

© Copyright 2019 Live In Truth Coaching & Therapie

Contact

Live In Truth Coaching & Therapie

Atoesa Zare
info@liveintruth.nl

+316 81759417 Pretorialaan 33b 3072 EG Rotterdam

Contact

Live In Truth Coaching & Therapie

Atoesa Zare
Info@liveinthruth.nl

+316 81759417 Pretorialaan 33b 3072 EG Rotterdam

© Copyright 2019 Live In Truth Coaching & Therapie

Sluit Menu